F1 Oostenrijk 2022

geplaatst in: Autosport | 0
Foto's F1 Oostenrijk

Van 7 t/m 10 jullie bezochten we voor de derde keer de Formula 1 Rolex Grosser Preis von Osterreich. Deze keer ook de donderdag en vrijdag aanwezig geweest omdat er op donderdag een bezoek aan de pit straat gebracht kon worden. Het weer was op deze dag niet al te best maar gelukkig tussen de buien door toch een ontzettend leuke middag gehad. Alle teams waren druk aan de wagens aan het sleutelen en (nadat er een warming up was gedaan door de pit crew) ook door diverse teams pit stops geoefend.

Zeer indrukwekkend om dit van dichtbij te zien,de herrie die de wheelguns maken en de hoeveelheid mensen dat er bij komt kijken om de stop mogelijk te maken. De coureurs lieten zich helaas niet zien op een paar uitzonderingen na,Vettel ging een rondje circuit lopen en Tsunoda moest wat dingen testen in zijn auto. Op vrijdag was er ook al veel actie op de baan,trainingen F2,F3 en natuurlijk de F1. Extra op zaterdag was de eerste sprintrace van het seizoen en die werd gewonnen door “onze”Max. Ongeveer 50.000 Nederlanders waren er hier getuige van. Ongelooflijk hoeveel oranje er te zien was. Ook op de camping was te zien dat een grote getale Nederlanders was afgereisd naar Oostenrijk. Van tentjes tot caravans, campers, vrachtwagen met trailers en complete bubbelbaden en zwembaden. Mooi om te zien wat er allemaal mee word genomen. Op zondag natuurlijk de race die een mooie 2e plek opleverde voor Max. Het was weer genieten, geniet van de foto’s. Allereerst de foto’s van de pitwalk en binnenkort meer van de andere raceklasses en natuurlijk de F1. Bedankt voor het kijken!!