Vliegbasis Volkel 06-01-2022

geplaatst in: Luchtvaart | 0
Album Volkel 06-01-2022

Op donderdag 6 Januari was het tijd dat ik de eerste foto’s van het jaar ging maken, een beetje laat maar het weer liet het ook niet echt toe. Nadat ik wat info kreeg over de vliegbewegingen op Volkel en het weer goed zou zijn maar op tijd vertrokken naar de vliegbasis. De verwachting was dat er  2×4 kisten zouden vertrekken naar de Vliehorsrange op Vlieland waar ze klein oefenbommen af gingen werpen. Als je goed naar de foto’s kijkt zie je ze hangen aan de vleugels van de F-16’s. Uiteindelijk 6 vertrekkende F-16’s kunnen fotograferen in mooi ochtendlicht. Al met al al een paar leuke uurtjes aan de baan doorgebracht, hopelijk dat het weer een mooi jaar gaat worden en er misschien nog wat leuke dingen voorbij gaan komen. Hou deze site, Instagram of Facebook in gaten voor alle updates! Veel kijkplezier!!!