Mammoet Rallysport team

geplaatst in: Autosport | 0
Fotoalbum: Mammoet rallysport team

Op vrijdag 27 november was ik te gast bij het Mammoet Rallysport team, gevestigd in Harskamp. Op deze dag dag werden de trucks van Mitchel van den Brink, en vader Martin van den Brink nog even flink aan de tand gevoeld voordat ze op 2 december vertrekken naar de haven van Marseille. De trucks worden daar op 3 december ingescheept voor de reis naar Djedda in Saudie-Arabië. Op 3 januari 2021 begint daar de beroemde Dakar rally die tot 15 januari zal duren.

Met zijn 18 jaar is Mitchel de jongste coureur ooit aan deze rally. Zijn doel: de finish halen en zoveel mogelijk ervaring op doen. In 2019 was Mitchel al op 16 jarige leeftijd de jongste deelnemer ooit. Hij fungeerde als monteur op de wedstrijdtruck van zijn vader, Martin van de Brink. Zoals gezegd was ook hij aanwezig op deze testdag met zijn truck, een Renault C460 die gebouwd is in Tsjechië. De Volvo FMX (waar Mitchel in rijd) is een betrouwbare truck die ze samen met de teamleden van Mammoet rallysport gebouwd hebben in Harskamp. Samen met De ervaren Richard Mouw en Wilfred Schuurman zullen ze met de tweede truck van Mammoet Rallysport fungeren als snelle assistent van Martin van den Brink. Ik wens Martin en Mitchel veel succes in deze loodzware rally en bedank hen voor de vriendelijke ontvangst en gastvrijheid op deze dag! Meer info over het team en de rally kun je HIER en HIER vinden.

In de link bovenaan kun je de foto’s vinden, veel kijkplezier!!