Schiphol 11-09-19

geplaatst in: Luchtvaart | 0
Album: Schiphol

In de nacht van vrijdag 8 februari naar 9 februari vond het transport plaats van de Corendon Boeing 747 over de snelweg A9. Ik was daar bij en het verslag van toen kun je HIER lezen.Inmiddels 7 maanden geleden al weer en tijd om te kijken hoe de Boeing 747 er bij staat bij het Corendon hotel in Badhoevedorp. Het vliegtuig staat mooi in de tuin te pronken van het hotel. Helaas is de kist (nog) niet van binnen te bekijken maar binnenkort, op 13 oktober is hij een dagje van binnen te bewonderen. De weersomstandigheden waren verre van ideaal maar uiteindelijk toch gelukt om wat leuke foto’s te maken. Vanuit de Sky-bar van het hotel is het vliegtuig ook leuk van boven te fotograferen. Tevens heb je een zeer mooi uitzicht op de luchthaven van Schiphol. Deze avond ook maar meteen aangegrepen om wat avondfoto’s van de luchthaven en vliegtuigen te maken. Check de foto’s in het album,veel kijkplezier.