Nightshoot F-16 Vliegbasis Volkel

geplaatst in: Luchtvaart | 0
Album: Nightshoot Volkel

 

Op zaterdag 6 oktober organiseerde Spotting Group Volkel een fotoshoot op de Vliegbasis Volkel. Het middelpunt van deze middag/avond was een F-16 de J-015. Deze F-16 was in de QRA configuratie neergezet,dat wil zeggen, externe brandstoftanks en Sidewinders (oefen). Het doel was om dit vliegtuig vanuit allerlei verschillende hoeken en standen, tijdens zonsondergang en in het donker te fotograferen.

De organisatie  had alles uit de kast getrokken om deze shoot tot een succes te maken: Een piloot in de cockpit,de brandweer werd opgetrommeld om een plas water op de baan te leggen zodat de F-16 reflecteerde in het water,trappen en een kar zodat we ook vanuit een hoger standpunt konden fotograferen. Ook werd de kist diverse keren verplaatst zodat deze dus op verschillende posities gefotografeerd kon worden. Al met al weer een schitterende middag/avond gehad met vrienden en bekenden. Ik ga geen namen om te bedanken noemen want buiten de mensen die gisteren aanwezig waren van SGV zijn er nog veel meer mensen die hier aan meegewerkt hebben.

Allemaal super bedankt voor deze (wederom) unieke gelegenheid!!

Voor de foto’s klik even op het blauwe balkje bovenaan de tekst.