Spa F1 2018

geplaatst in: Autosport | 0
Album: Spa F1 2018

 

Zoals elk jaar reisden we dit jaar ook weer af naar het circuit van Spa-Franchorchamps in de Belgische Ardennen. Ook deze keer weer vroeg vertrokken (05.30) op zaterdag om de drukte voor te blijven. Om 07.00 hadden we een mooi plekje gevonden op de camping. Sinds Max mee doet is het aanzienlijk drukker geworden. Op zaterdag is het nu veel drukker dan op zondag toen Max nog niet mee deed.

Op zaterdag rijden de Formule 1 wagens nog de 3e vrije training en natuurlijk de kwalificatie. Buiten dit is er gedurende het weekend nog veel meer actie,om te beginnen op zaterdag de eerste race in de GP 3 series,en de kwalificatie van de Porsche Mobil 1 Supercup en ook nog¬† de eerste race FIA Formule 2. Ook op zondag genoeg actie met de 2e race in de GP 3,Formula 2 en de Porsche Supercup. Op zaterdag regende het even tijdens de kwalificatie maar tijdens de rest van het weekend bleef het gelukkig (overdag) droog. Al met al weer een mooi raceweekend gehad en een mooie 3e plek voor Max verstappen,op naar Monza!! Voor de foto’s klik even op het linkje bovenaan de tekst,veel kijk plezier!!